Menú del Divendres 29 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, bolets, pa torrat i bacó
Crema
de marisc
Macarrons
de l'àvia
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Esqueixada
de bacallà
Espàrrecs
amb maionesa
Canelons
casolans amb foie, ceps i salsa ceps (+4€)
Petxina
de peix i marisc (+4€)
SEGONS:
Llom amb sucre morè i mostassa
Peix del dia: Salmó a la planxa
Galta de porc rostida
Bistec a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Llonzes de gall d'indi
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt
Brownie amb nata
Flam d'ou, cafè
Gelats
préssecs
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada