Menú del Dijous 28 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta de mel
Flam
d'espinacs amb bacó
Fideuà
amb all i oli
Remenat
d'ous amb bolets, patata i pernil
Crep
d'estiu (enciam, pernil dolç, blat de moro i maionesa)
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Canelons
casolans amb foie, ceps i salsa ceps (+4€)
Petxina
de peix i marisc (+4€)
SEGONS:
Llom amb sucre morè i mostassa
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Calamars a la romana
Hamburguesa de vedella amb dos textures de
ceba
Xai a la planxa
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Pastis de maduixes i xocolata blanca
Brownie amb nata
Flam d'ou, cafè
Gelats
préssecs
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada