Menú del Dimarts 26 de juliol del 2016
Santa Anna!!
PRIMERS:
Amanida
Cruixents: enciams, bacó, pa torrat, ceba cruixent
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Espinacs
saltejats
Púding
de tonyina
Espàrrecs
amb maionesa
Milfulles
de guacamole i tomàquet
SEGONS:
Calamars a la romana
Bistec a la planxa amb guarnició
Pollastre planxa amb patates
Lluç amb verdureta
Botifarra esparracada amb bolets
Llibret de llom amb foie i poma (+4€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou, cafè
Sorbet de llimona o mojito
Brownie amb nata
Pastis de maduixes amb xocolata blanca
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada