Menú del Dimecres 20 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb tomàquet, formatge, blat de moro
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Púding
de lluç i porros
Macarrons
de l'àvia
Patates
tipus Olot
SEGONS:
Peix del dia: Filet de "Gallo de san Pedro" a la planxa
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Costellam de porc al forn
Bistec a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
gelats
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen
poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada