Menú del Dimarts 19 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats formatge de cabra i fruits secs
Rotllet
d'espinacs i salmó
Gaspatxo
de tomàquet amb entrebancs
Remenat
d'ous amb verdures de l'horta
Amanida
de pasta amb salsa rosa
SEGONS:
Pollastre al cava
Secret ibèric a la planxa
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
gelats
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen
poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada