Menú del Dilluns 18 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb gambes i pinya
Rotllet
d'espinacs i salmó
Timbal
d'escalivada i seitons
Espaguetis
a la carbonara
Patates
emmascarades amb botifarra negre
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Peix del dia: Sèpia a la planxa
Cuixetes de pollastre al cava
Llom arrebossat amb patates
Bacallà amb samfaina
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
gelats
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada