Menú del Dijous 21 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta de mel
Gaspatxo
de xíndria amb entrebancs
Rigatone
(autèntica pasta italiana) salsa xampinyons i tòfona
Crep
d'alvocat i salmó
Gratinat
de carbassó i mel
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Crestes casolanes de tonyina
Lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Sorbet de llimona o mojito
Brownie amb nata
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada