Menú del Divendres 22 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
de l'horta veïna
Gaspatxo
de xíndria amb entrebancs
Remenat
d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs
Espaguetis
a la carbonara
Empedrat
de mongetes amb bacallà
Espàrrecs
amb maionesa
SEGONS:
Xurrasco a la planxa
Calamars a la romana
Suprema de lluç a la planxa amb verdureta
Escalopins de pollastre al curri
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Sorbet de llimona o mojito
Brownie amb nata
Pastis de maduixa i xocolata blanca
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada