Menú Dimecres 2 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tonyina, ou
dur, i espàrrecs
Humus de cigrons amb bacallà
Patates emmascarades amb botifarra negre
Mongeta tendre saltejades amb pernil
Lasanya de carn
SEGONS:
Llom a la planxa amb patates
Escalopins de vedella arrebossats
Galta de porc rostida
Salmó a la planxa amb verdureta
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam cafè, d'ou
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró
Cucurutxo de xoco i vainilla
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita
el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada