Menú Divendres 4 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de
cabra i fruits secs
Gratinat d'albergínia i mel
Timbal de patata amb ceps, trompetes de mort
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Raviolis de carn al pesto
SEGONS:
Costellam al forn amb guarnició
Bistec a la planxa
Supremes de bacallà fresc a la planxa
Pollastre al cava amb patates
Filet de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam cafè
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró
Cucurutxo de xoco i vainilla
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada