Menú Dimarts 1 de Març de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pinya i pernil
vinagreta
Crep de xampinyons i bacó amb salsa
xampinyons
Macarrons gratinats
Espinacs a la catalana
Espàrrecs amb maionesa
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Botifarra esparracada amb bolets
Bacallà a l'ametlla
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
brownie
Flam cafè, d'ou
Iogurt natural o de fruites del bosc
Gelat de torró
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada