Menú Divendres 5 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
de dàtils i pernil dolç amb vinagreta de mostassa
Mongeta
tendre amb pernil
Patates
tipus Olot (emparedats)
Tallarines
saltejats amb bolets
Púding
de lluç i porros
SEGONS:
Xurrasco planxa
Lluç a la planxa amb guarnició
Llom amb sucre i mostassa
Escalopins de pollastre amb salsa curri
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl. 5€)
POSTRES:
Flam d'ou
Brownie i poma
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada