Menú Dilluns 8 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pinya, pernil i vinagreta de mostassa
Trinxat
d'espigalls i patates amb bacó
Humus
de cigrons amb bacallà
Púding
de lluç i porros
Macarrons
Rotllet
de pernil dolç, maionesa i espàrrecs
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Orada al fron amb un llit de patates i
verdures
Llonzes de porc a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Roast
feed amb xampinyons
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl 6€)
POSTRES:
Flam d'ou, cafè
Pastis de poma, brownie
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada