Menú Dimarts 9 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats tonyina, ou dur, espàrrecs
Humus
de cigrons amb bacallà
Púding
d'escalivada i seitons
Fusilli
a la carbonara
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Peix del dia : Filet de llobarro a la planxa
amb verdures
Cuixes de pollastre al forn
Salsitxes amb tomàquet fregit casolà i
patates
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 6€)
POSTRES:
Flam d'ou, cafè
Brownie
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada