Menú Dimecres 10 de Febrer de 2016
- Enterrament de la Sardina -
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats poma, codony i vinagreta
de mel
Rigatone
a la napolitana (tonyina, salsa
tomàquet casolà, olives negres, anxoves)
Púding
d'escalivada i seitons
Llenties
de l'àvia
Crema
de carbassa amb formatge de cabra
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb
guarnició
Peix del dia : Filets de sardines a la
planxa amb verdures
Conill al allet amb patates
Llibret de pollastre farcit de pernil dolç i
formatge
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 6€)
POSTRES:
Bunyols de vent
Flam d'ou, cafè
Brownie
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada