Menú Dijous 11 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb formatge de cabra,
fruits secs, vinagreta de mel
Crema
de carbassa amb formatge de cabra
Rotllet
de pernil dolç amb espàrrecs i maionesa
Rigatone
al Pesto
Arròs
amb bolets
Pèsols amb pernil i anisats
SEGONS:
Peix del dia : Supremes de Salmó a la planxa
amb verdures
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Llonzes de gall d'indi a la planxa
Galta de porc al forn
Bistec de vedella a la planxa amb guarnició
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Cabrit arrebossat amb guarnició (supl. 6€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Flam d'ou, cafè
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada