Menú Dijous 4 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida
de Cruixents: (enciams variats, bacó,
pa torrat i ceba cruixent)
Crep
de xampinyons i bacó
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs
Rigatone
al pesto
Truita
de Dijous Llarder
Patata
i mongeta tendre
SEGONS:
Hamburguesa de vedella planxa amb ceba
caramel·litzada
Sèpia a la planxa amb guarnició
Costellam de porc al forn
Braó rostit al forn
Croquetes de carn d'olla
Llom amb sucre i mostassa
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl. 5€)
POSTRES:
Flam d'ou
Tiramisú, poma
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada