Menú del Divendres
20 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pollastre, pa torrat, anxova i vinagreta mostassa
Pastis
de tardor : (pa motlle, samfaina i beixamel de xampinyons)
Tallarines
amb salsa roquefort i nous
Assortit
de patés amb torradetes
Pèsols
amb pernil
Sopa
de peix amb fideus
SEGONS:
Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
Peix del dia: Salmó a la planxa
Pollastre al forn al cointreau
Llom a la planxa
Entrecot de vedella guarnició (supl. 5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de nata, trufa
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant,
sorbet.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada