Menú del Dissabte 21 de Novembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
El Mirador (enciams variats,
bolets, bacó, pa torrat i vinagreta de mel)
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Raviolis
casolans de rap, espàrrecs amb salsa marinera
Arròs
negre amb gambes
Coca
de pa amb escalivada i seitons
SEGONS:
Bacallà fresc amb ceba caramel·litzada
Xai a la planxa
Llaminera (solomillo de cerdo)
amb salsa ceps
Pularda confitada a baixa temperatura amb
compota de poma
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Flam amb nata
Pastis de poma , brownie
Trufes amb nata
Gelats de: tarta whisky, crocant
Sorbet de mandarina, llimona
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta a la bolonyesa
--------------------------------
Llibret de pollastre arrebossat amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada