Menú del Dijous
19 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge fresc i tomàquet
Arròs saltejat amb verdures de l'hort
Cigrons
amb cansalada
Espàrrecs
amb maionesa
Macarrons
a la napolitana
Assortit
de patés amb torradetes
SEGONS:
Escalopins de vedella arrebossats
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Galta de porc rostida
Pollastre al forn al cointrau
POSTRES:
Pastis de nata, trufa
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant,
sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada