Menú del Divendres 13 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats bacallà, ceba tendre, olives negres i romesco
Remenat
d'ous amb bolets, pernil i patates
Faves
a la catalana (botifarra negre,
cansalada)
Canelons
de carn amb beixamel de ceps
Rotllet
de primavera
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets, patates
Sorell al forn amb verdureta
Sèpia a la planxa amb guarnició
Llom a la planxa amb patates
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl.5€)
POSTRES:
Pastís de pastanaga i nous
Flam d'ou, xoco
Gelats de: tartà whisky, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada