Menú del Dissabte 14 de Novembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel
Tallarines
saltejats amb trompetes de la mort
Assortit
de patés amb torradetes
Full
de vieires i marisc
Arròs
de bolets
SEGONS:
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
Gambes a la planxa amb un rajolí d'all i
julivert
Cabrit arrebossat amb guarnició
Vedella amb rovellons
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Flam amb nata
Gelat de nutela
Brownie amb nata
Gelats de: tartà whisky, crocanti
Sorbet de mandarina, llimona
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Canelons
--------------------------------
Llibret de pollastre arrebossat amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada