Menú del Dijous
12 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb codony, formatge i vinagreta de mel
Tallarines
saltejades amb bolets
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Coca
napolitana amb tonyina
Sopa
de galets
SEGONS:
Popets amb ceba
Galta rostida al forn amb patates a la
farigola
Hamburguesa de vedella amb maionesa de
mostassa
Llom arrebossat acompanyat de patates
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl.5€)
POSTRES:
Pastís de pastanaga i nous
Flam d'ou, xoco
Gelats de: tartà whisky, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada