Menú del Dimarts
10 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
de Cruixents (enciams variats, bacó, pa torrat i ceba cruixent amb vinagreta de mel)
Pebrots
al piquillo farcits de brandada de bacallà i gratinats
Macarrons
amb salsa de nous
Arròs
saltejat amb verdures de l'horta
Crema
de carbassó amb formatge fresc
Pèsols
amb pernil
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb patates
Peix del dia : Suprema de lluç a la planxa
amb verdureta
Llonzes de porc amb poma
Mandonguilles a l'ametlla
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
(supl.5€)
POSTRES:
Flam d'ou, xoco
Gelats de: tartà whisky, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada