Menú del Dissabte 7 de
Novembre 2015
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
enciams variats amb roquefort, préssec
i pollastre
Patates
emmascarades "tipus d'Olot"
Púding
d'espàrrecs, gambes i alls tendres
Caneló
de confit d'ànec amb salsa de foie
Farcellet
de pera, curri i nous
Rovellons
a la planxa (supl.4€)
SEGONS:
Timbal de melós de vedella amb idiazabal
Bacallà a la muselina de romesco
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera amb salsa pebre
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de formatge i nabius
Gelat de nutela
Coulant amb nata
Gelats de: tartà whisky,
Sorbet de llimona
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Macarrons
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates
Postres
12.00
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada