Menú del Divendres
6 de Novembre 2015
PRIMERS:
Amanida
Cèsar : (enciams variats,
pa torrat, pollastre i vinagreta d'anxoves)
Albergínia
farcida de carn i xampinyons
Remenat
d'ous amb bolets, patata i pernil
Macarrons
a la bolonyesa
Sopa
de galets
Mongeta
tendre saltejada
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
SEGONS:
Pollastre rostit al forn
Secret a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Peix del dia: Orada a la planxa
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.5€)
POSTRES:
Pastis de poma
Flam d'ou, de xocolata
Gelats de: tarta whisky, crocant,
sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada