Menú del Divendres
16 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
Cruixents: (enciams variats, bacó, pa torrat, pipes i vinagreta de mel)
Albergínies
de l'horta farcides de carn i beixamel
Rigatone
(macarrons grans) amb salsa xampinyons i tòfona
Púding
de peix i gambes
Rotllet
de primavera
Caneló
de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)
SEGONS:
Botifarra a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Braó rostit al forn amb patates
Peix del dia: Salmó a la planxa amb
verdureta
Escalopins de pollastre amb cuscús
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Púding de la casa
Tiramisú
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada