Menú del Dilluns
19 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats formatge de cabra i
fruits secs
Espinacs
a la catalana
Full
de carbassó i mozzarella
Espaguetis
a la carbonara
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs
Caneló
de confit d'ànec i salsa avellana (supl. 3€)
SEGONS:
Peus de porc a la muselina d'all
Llom a la planxa amb patates
Calamars a la planxa amb verdures
Rodo de gall d'indi amb salsa orellanes
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de lioneses
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, coco.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada