Menú del Dijous
15 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb taronja i
vinagreta fruits secs
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Pebrots
del piquillo farcits de brandada de bacallà
Sopa
de peix amb crostonets
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Espàrrecs
amb maionesa
Caneló
de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)
SEGONS:
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Bistec a la planxa amb patates
Braó rostit al forn amb patates
Peix del dia: Mero a la planxa amb verdureta
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Tiramisú
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada