Menú del Dimecres
14 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats formatge, codony i
ceba cruixent vinagreta mel
Pèsols
saltejats amb pernil
Pebrots
del piquillo farcits de brandada de bacallà
Pastis
de bolets, bacó amb salsa romesco
Espaguetis
amb gambes i cloïsses
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
Caneló
de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Galta de porc rostida amb prunes
Rodo de gall d'indi amb salsa orellanes
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdureta
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Tiramisú
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, sorbets.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada