Menú del Dimarts
13 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb dàtils i
"lacon"
Rotllet
d'espinacs i salmó
Espaguetis
saltejats amb bacó
Patata
i mongeta tendre de l'horta
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
Caneló
de confit d'ànec i foie amb salsa avellanes (supl. 3€)
SEGONS:
Xurasco a la planxa amb patates
Llaminera (solomillo de cerdo)
a la planxa
Bacallà amb samfaina
Galta de porc
Timbal de vedella amb Idiazabal (supl. 5€)
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de taronja i xocolata
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant,.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada