Menú del Dissabte 24 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats amb formatge de cabra,
amb cruixents i vinagreta mel
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera
Crema
de llamàntol amb crostonets de pa
Humus
de cigrons i bacallà
SEGONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Rotllet de pollastre farcit de pernil dolç i
formatge amb pinya
Pularda al forn amb compota de poma
Rap a la marinera
POSTRES:
Brownie
Trufes amb nata
Gelats de: tartà whisky, crocant, capuccino
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Pasta amb tomàquet fregit
--------------------------------
Pollastre arrebossat amb patates
Postres
12.00 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada