Menú del Dilluns 26 D'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
amb enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs vinagreta de mel
Espaguetis
saltejats amb bolets
Espinacs
a la catalana (panses i pinyons)
Humus
casolà de cigrons i bacallà amb torradetes
Rotllet
de primavera
Risotto
de bolets amb cruixent de parmesà (supl. 3€)
SEGONS:
Rodo de pollastre farcit
Bistec a la planxa
Crestes casolanes de tonyina
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdures
Pularda cuinada a baixa temperatura amb poma
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Brownie
Iogurt de fruites del bosc, natural
Flam d'ou
Gelats de: coco, torro, sorbet, vainilla i
xoco
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada