Menú del Dimarts 27 D'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
amb enciams variats amb bacallà, olives negres i salsa romesco
Coca
de verdures de l'horta amb pernil dolç
Remenat
d'ous, xips, bolets i encenalls de pernil
Sopa
torrada de l'àvia
Macarrons
Rissotto
de bolets amb cruixent de parmesà (supl. 3€)
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb patates
Llibret de pollastre amb guarnició
Mandonguilles a l'ametlla
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdures
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Flam casolà de pinya
Brownie
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc, natural
Gelats de: coco, torro, sorbet, vainilla i
xoco
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu
d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada