Menú del Dijous
22 d'Octubre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats de codony i formatge amb vinagreta de mel
Patata
i mongeta tendre saltejada amb pernil
Crema
de peix amb cloïsses i crostonets de pa
Arròs
saltejats amb verdures de l'horta
Tallarines
a la carbonara
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb patates
Botifarra esparracada amb bolets, patates i
ceba caramel·litzada
Galta de porc rostida amb guarnició
Bacallà amb panses
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
POSTRES:
Pastis de lioneses
Flam d'ou
Gelats de: tartà whisky, crocant, coco.....
Iogurts, natural, desnatat, amb fruites del
bosc,..
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* Alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada