Menú del Divendres 25 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
Cèsar: (enciams variats ,
pollastre, anxoves i pa torrat amb vinagreta mostassa)
Tortel·linis
de carn al pesto
Arròs
saltejats amb verdures de l'horta
Canelons
de l'avia gratinats
Estofat
de pèsols amb popets
Espàrrecs
amb maionesa
Ensaladilla
russa
Rissotto
de bolets (supl.3€)
SEGONS:
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Bistec la planxa amb patates
Peix del dia: Lluç a la planxa
Galta de porc rostit al forn
Broqueta (pinxitos) de gall
d'indi a la planxa
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa
amb guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc, natural ,
desnatat
Flam d'ou o cafè
Gelats de: coco, torro, ametllat, sorbet
Pastís de lioneses
Brownie
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada