Menú del Dissabte 26 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d’enciams variats i gambes amb gavardina
de bacó
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Coca
de pa del Maresme amb escalivada i seitons
Ous
estrellats amb ibèric i patates
Full
de vieires i gambes
SEGONS:
Galta de porc al forn amb prunes
Llaminera (solomillo)
de porc a la planxa
amb salsa ceps
Cabrit arrebossat amb guarnició
Vedella amb bolets
Calamars a la planxa amb un rajolí d’all
i julivert
Entrecot de vedella a la planxa
(supl. 5€)
POSTRES:
Selva negre
Flam d'ou o cafè
Gelats de: tartà whisky, crocant,
Copa de gelat: coco, vainilla i xoco
Coulant de xocolata amb nata
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENU
INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
Canelons de carn gratinats
o
Espaguetis a la bolonyesa
--------------------------------
Bistec a la planxa amb patates
o
Hamburguesa de vedella amb patates
Postres
12.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada