Menú del Dijous 24 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats Pernil dolç i dàtils, vinagreta mel
Tortel·linis
amb salsa casolana de tomàquet
Espinacs
saltejats amb bacó
Llenties
de l'àvia
Musclos
a la marinera
Espàrrecs
amb maionesa
Rotllets
de primavera
Rissotto
de bolets (supl.3€)
SEGONS:
Pollastre la planxa amb patates
Peix del dia: Bonítol a la planxa
Escalopa de vedella arrebossats
Braó rostit al forn
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes i mitjanes de xai a la planxa
amb guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc, natural ,
desnatat
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Pastís de lioneses
Brownie
Pastis de nata
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada