Menú del Dilluns 7 de Setembre 2015
PRIMERS:
Amanida
de tonyina, espàrrecs i ou dur
Pèsols
saltejats amb pernil
Macarrons
a la carbonara
Patates
emmascarades amb botifarra negre
Tàrtar
de tomàquet amb seitons
Rissotto
de 4 formatges (supl. 3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb guarnició
Peix del dia: Lluç a la planxa amb verdures
Pularda confitada a baixa temperatura amb
compota de poma
Filet de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes de cabrit arrebossades amb
guarnició (supl. 5€)
POSTRES:
Fruita del temps (meló, xíndria)
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Coulant amb nata (supl.3€)
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada