Menú del Dimarts 8 de Setembre 2015
* Divendres 11 de Setembre TANCAT
* Dissabte 12 OBERT
PRIMERS:
Amanida
de pollastre arrebossat, crostonets de pa i formatge vinagreta de mostassa i
mel
Empedrat
de cigrons del Vallès amb tonyina
Espinacs
saltejats amb bacó
Mil
fulls de patata i bacallà
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Rissotto
de bolets (supl. 3€)
SEGONS:
Bistec a la planxa amb guarnició
Xurrasco a la planxa
Peix del dia: Bacallà fresc a la planxa
Llom amb sucre morè i mostassa
Llonzes de porc amb maionesa al curri
Filet de vedella a la planxa (supl. 5€)
Costelletes de cabrit arrebossades amb guarnició
(supl. 5€)
POSTRES:
Fruita del temps (meló, xíndria)
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou o cafè
Gelats de: torro, ametllat, sorbet
Coulant amb nata (supl.3€)
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada