Menú
del Dissabte 23 de maig de 2015
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats: (amb salmó i alvocat)
Full de carbassó amb formatge de cabra
Raviolis casolans de confit d'ànec, poma i
salsa de tòfona
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Rissotto de bolets
SEGONS:
Timbal de melós de vedella amb idiazabal amb
espàrrecs verds
Secret a la planxa amb carxofes
Gambes a la planxa amb un rajolí d'all i
julivert
Galta de porc a la catalana
Entrecot de vedella amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Maduixes del Maresme amb gelatina de moscatell
Trena
de nous i panses
Trena de xocolata i crema
Crema catalana
Gelats
Pa, una beguda
16.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL: (fins a 12 anys)
Raviolis amb beixamel gratinats
Bistec a la planxa amb
patates 12€
(iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els
nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació. Gaudiu d'un bon dinar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada