Menú
del Dilluns 25 de Maig de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb formatge de cabra i fruits secs
Fusili
(autentica pasta italiana) a
l'Alfredo (bacó i xampinyons)
Cigronets
amb cansalada
Patata
i mongeta tendre
Coca
de full amb tonyina i seitons
Remenat
d'ous amb bolets, patata i pernil
Raviolis
de confit d'ànec i poma amb salsa de tòfona (supl3€)
Carpaccio
de peus de porc casolà amb fruits secs (supl.3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb dues textura de
ceba
Peix del dia: Lluç amb guarnició
Secret ibèric a la planxa amb carxofes
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Vedella amb bolets
Conill al moscatell i panses
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam d'ou, cafè xocolata
Trena de xocolata i crema
Iogurt de fruites del bosc
Gelat de torro, crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada