Menú
del Dimarts 26 de Maig de 2015
PRIMERS:
Amanida
Cèsar: (enciams variats,
amb pollastre, pa torrat, seitons, vinagreta mostassa)
Farcellets
de pollastre, curri i poma amb salsa d'avellanes
Carpaccio
de tomàquets del Maresme amb formatge
Pastís
de cranc i tonyina amb salsa rosa
Emparedats
(Patates tipus d'Olot)
Patata
i mongeta tendre
Raviolis
de confit d'ànec i poma amb salsa de tòfona (supl.3€)
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (supl.3€)
SEGONS:
Peix del dia: Salmó a la planxa
Bistec a la planxa amb patates fregides
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Galta de porc rostida al forn
Pollastre a la planxa amb guarnició
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
Timbal melós de vedella amb idiazábal (supl.4€)
POSTRES:
Pastis de xocolata blanca
Flam d'ou, cafè xocolata
Iogurt de fruites del bosc
Gelats de: torro, capuccino, coco, biscuit
Tarta crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada