Menú del Divendres 22 de Maig de 2015
PRIMERS:
Amanida
d'enciams vairats, amb maduixes i formatge de cabra amb vinagreta
Crep
de vieires amb gamba i salsa marinera (supl.3€)
Espaguetis
a la napolitana (tonyina, tomàquet fregit i olives negres)
Crema
de verdures de l'hort
Timbal
d'escalivada i bacallà
Mongeta
amb cloïsses
SEGONS:
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Peix del dia: "Besugo" a la planxa amb verdureta
Galta al forn amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets
Entrecot a la planxa amb guarnició (supl.4€)
POSTRES:
Flam d'ou, formatge, xocolata
Pastís de xocolata blanca
Iogurt de fruites del bosc
Gelat de torro, crocant, tarta whisky
Pa, una beguda
10.50
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada
plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada