Dimarts 9 de Juliol de 2019
PRIMERS
Amanida verda
Amanida de patata, tonyina
Espaguetis saltejats amb sèpies
Remenat d'ous amb alls
tendres, bolets i patates xips
Coliflor amb mongetes i
cansalada
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Raviolis de lluç i espàrrecs amb salsa de gambes (+4€)
SEGONS:
Llobarro fresc al forn amb un llit
de patates
Lacon a la gallega
Entranya de vedella a la planxa amb
patates
Llom arrebossat amb patates
Pit de pollastre a la planxa al
curri
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelada
casolana de mango i fruites del bosc
Pastis de llimona
Flam d'ou, vainilla
Fruita
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada