OBERTS PER LA FESTA MAJOR DE CABRERA
VACANCES D'ESTIU:
Del 11 d'Agost al 1 de
Setembre
Bones Vacances!!
Dilluns 29 Juliol de 2019
PRIMERS
Amanida Cèsar (enciam, pa
torrat, pollastre i vinagreta Cèsar)
Pop a la Gallega
Galetada (típica Fideuà de
pescadors, all i oli i fruits secs)
Mongeta tendre saltejada
amb pernil
Tomàquet, mozzarella i alfàbrega
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà (+4€)
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera (+4€)
SEGONS:
Calamars a la romana amb acompanyat
d'amanida
Bacallà al forn amb verdureta
Cansalada amb mongetes
Bistec a la planxa amb patates
Llom arrebossat amb guarnició
ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelada
casolana fruites del bosc, mango
Pastis del dia
Fruita (meló, prunes)
Gelats (cafè, conos)
flam d'ou o cafè
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada