Dimecres 15 de Maig de 2019
PRIMERS
Amanida amb tonyina, espàrrecs,
blat de moro i tomàquet
Pebrot al piquillo farcit
de carn rostida amb foie
Gaspatxo de tomàquet amb
entrebancs
Mongeta tendre (de l'horta) saltejada amb pernil
ALTRES OPCIONS:
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+4€)
SEGONS:
Bacallà fresc amb panses
Aranyeta a la planxa (vedella, tall argentí) amb patates
Braó rostit al forn amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Llonzes de gall d'indi a la planxa
amb patates
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, pinya)
Sandvitx de vainilla i xoco
Pastis del dia
Flam de cafè
Flam d'ou
Fruita
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada