Des d'aquest Mirador de la Mediterrània, us oferim els millors plats de cuina tradicional amb un toc modern i personal, que sens dubte, els fa únics.

El valor més gran dels éssers humans és la seva capacitat de somiar. Tots tenim aquesta capacitat i només de nosaltres depèn que siguem capaços de convertir els somnis en realitat.

El Mirador de l'alba ha estat el somni compartir per tots els membres d'aquesta família i desitgem pugué gaudir-lo amb tots vosaltres.

Edifici Quadis Centre - carretera NII - km 643 - 1er pis - Cabrera de Mar

Tel.: 93 754 26 21
Mòbil: 606 614 612 whatsapp
Instagram: @el_mirador_de_lalba
https://www.facebook.com/El-Mirador-de-lAlba

Com arribar-hi?

dijous, 2 de maig del 2019

Dijous 2 de Maig de 2019


Dijous 2 de Maig de 2019

PRIMERS

Amanida Cèsar (pa torrat, pollastre i vinagreta Cèsar)
Arròs saltejat d'alls tendres i bolets
Canelons de carn gratinats
Petxina farcida de marisc
Sopa de ceba gratinada

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)

SEGONS:

Peix del dia: Llenguadina fresca a la planxa amb verdureta
Braó de porc (codillo) rostit al forn
Pollastre a la planxa amb patates
Llonzes de porc a la planxa amb guarnició
Estofat de vedella

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella  amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes (fruites del bosc, pinya)
Gelat vainilla i caramel
Pastis de xoco i crema
Cono de xocolata i vainilla
Flam d'ou

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada