Dimarts 30 d'Abril de 2019
PRIMERS
Amanida amb maduixes i
formatge
Mousse de lluç i porros
Faves i pèsols a la
catalana
Pasta italiana amb salsa A
lo alfredo (beicon i xampinyons)
Crema de carbassa
ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+4€)
Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Peix del dia: Llobarro fresc a la
planxa amb verdureta
Llibrets de llom arrebossat amb
patates
Entrecot de vedella a la planxa amb
patates
Peus de porc a la muselina al forn
Calamars a la romana amb guarnició
OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.
ALTRES OPCIONS:
Cabril arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES
Iogurt amb melmelades
casolanes (fruites del bosc, pinya)
Gelat vainilla i caramel
Pastis de xoco i crema
Cono de xocolata i vainilla
Flam d'ou
Pa , aigua, vi de la casa o
gasosa
12. 00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels
plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada