Dimarts 18 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats
amb pernil dolç i prunes
Cigrons amb cansalada
Amanida freda de patata, tomàquet,
tonyina i olives negres
Rigatone amb salsa d'espàrrecs,
nous i pernil salat
Rotllet d'espinacs,
formatge i salmó
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
SEGONS:
Suprema de bacallà fresc a
la planxa amb verdures
Bistec amb patates
Rodo de pollastre farcit
rostit al forn
Llom arrebossat amb
guarnició
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada